Ha Önnek olyan vállalkozása van, mely házakat épít, felújít vagy a gyártása termékeit nagy mennyiségben kell tárolni és szállítani, akkor nálunk a legjobb helyen jár. Konténereinket minden esetben az általánosan elfogadott DIN szabvány szerint készítjük, így minden konténerszállító jármű könnyen és egyszerűen tudja elvégezni az elszállítást és kiürítést. Nagy tapasztalattal rendelkezünk az egyedi kialakítású konténerek tervezése, gyártása és teljeskörű kivitelezése terén. A láncos konténer a legelterjedtebb és legismertebb a konténerek családjában, ami annak is köszönhető, hogy a láncos konténer kiváló tároló és szállító eszköze építkezési törmelékeknek és kommunális hulladékoknak, és bármilyen egyéb gyártási folyamat közben keletkezett melléktermékeknek. A kommunális és egyéb könnyűhulladékok (papír) tárolásához konténereinket vékonyabb, 3mm-es falazattal látjuk el, míg vas és egyéb nehézhulladékok tárolásához megerősített 4mm-es, vagy akár 5mm-es falvastagsággal is elkészítjük konténereinket. Ezeken felül készítünk speciális kialakítással rendelkező, iszap, homok és rácsszemét szállítására és tárolására alkalmas konténereket is. Mindezek ismeretében a láncos konténerek rendelhetőek nyitott, zárt és lenyitható hátfalú kivitelben is. Konténereinket minden esetben megerősített összecsúszásgátlókkal látjuk el, ezen felül igény szerint kérhetőek rájuk hálóakasztók, illetve vízkifolyó lyukak is, melyek elhelyezése nem jár plusz költségekkel a konténerek árát tekintve. Az elhelyezett összecsúszásgátlóknak köszönhetően a nyitott láncos konténerek könnyen egymásba rakhatóak és így megkönnyítik a szállítást és a tárolást is.

Nagyobb igénybevétel esetén termékeinket a szokásosnál jobb minőségű acélból is elkészítjük, illetve a RAL skálán kiválasztott bármely színre lefestjük.

Ha tárolás, gyűjtés vagy szállítás, akkor a minden szállító gépjárművel kompatibilis láncos konténer az, amire szüksége van!

Láncos konténer
Láncos konténer
Láncos konténer
Láncos konténer